apaszka

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tisztelt látogatóm!

Köszönöm érdeklődésedet

A Suzuki támadást indított a Suzuki tulajok,ellen.
Segítségeket mit adhattunk egymásnak  szerelésiben , és az esetleges javításban ,már nem túri.

Tehát , mivel én tisztelem a törvényeinket,így töröltem a weboldalt.


Idézem levelüket.


„Tisztelt 
xy!
A WEBkutató Szolgáltató Egyéni Cég (1205 Budapest, Irányi utca 18-20.), adószám: 24284121-2-43, telefon/fax:1/285-6608, e-mail: info@webkutato.hu), mint a Magyar Suzuki Zrt. meghatalmazottja, a Magyar Suzuki Zrt. jogtulajdonában levő, szellemi alkotások illegális terjesztése kapcsán, lép fel a jogellenes felhasználókkal szemben. Meghatalmazás szükségessége esetén ezen levelünk mellékletét képezi a meghatalmazásról szóló szerződés másolati példánya.
A hatályos jogszabályok szerint a szerzői jog által védett szellemi alkotások elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez a jogtulajdonosok írásbeli engedélye szükséges. Ezen engedély nélkül a hozzáférhetővé tétel jogellenes magatartás, amely a szerzői jogról (továbbiakban Szjt.) szóló 1999. évi LXXVI. törvénybe, illetve adott esetben a Büntető Törvénykönyvről (továbbiakban: Btk.) szóló 2012 évi C törvény 385 § -ába is ütközhet.
Az engedély beszerzésében a jogosultak, illetve az általuk megbízottak tudnak segítséget nyújtani.
Az Önök által üzemeltetett és technikailag fenntartott tárhely olyan információkat tartalmaz, melyek sértik a Suzuki, szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogait

 Ezért az elektronikus kereskedelemről (továbbiakban: Ektv.) szóló 2001. évi CVIII. törvény 13. § szakaszának megfelelően felszólítjuk Önt/Önöket a jogsértő tartalommal ellátott dokumentum(ok)/hirdetés(ek)/link(ek) stb. szabályszerű, 12 órát meg nem haladó eltávolítására, illetőleg 3 munkanapon belül a jogsértő Önök általi hivatalos értesítésére.
Az Ektv. 7. § (1) bekezdése értelmében "a szolgáltató felel az általa rendelkezésre bocsátott, jogszabályba ütköző tartalmú információért." A közvetítő szolgáltató csak akkor nem felelős a jogellenes tartalmak hozzáférhetővé tételéért az Ektv. 11. § szakasza alapján, ha "nincs tudomása az információval kapcsolatos jogellenes magatartásról, vagy arról, hogy az információ bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti", valamint ilyen információ tudomás& aacute;ra jutása után "haladéktalanul intézkedik az elérési információ eltávolításáról vagy a hozzáférés megtiltásáról." 
 (A törvény teljes szövege elérhető http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0100108.TV)
Továbbá kérjük, hogy a jogsértő tartalom eltávolítását követően az általunk kifogásolt helyen a következő szöveget megjelentetni szíveskedjenek:
"
Ezen az oldalon a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvénybe ütköző információ volt elérhető, melyet a honlap üzemeltetője, a hatályos jogszabályok betartása mellett a jogtulajdonos kérésére törölt."

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz